Blaga solicită RA-APPS anularea acțiunii de la Vila Dante

blaga
blaga

Liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a susținut, sâmbătă, că Guvernul a iniţiat Ziua porţilor deschise la vila Dante cu scopul de a genera violenţe în apropierea reşedinţei oficiale a preşedintelui Băsescu, vila Lac 3 și a solicitat RA-APPS să renunțe la această ”manevră ieftină”.

Vasile Blaga a acuzat că Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat este folosită pentru o acţiune de campanie mascată, chiar în ziua referendumului. "RA-APPS a furnizat adresa, a făcut cunoscute cele mai bune rute de transport și a fixat un orar pentru vizitarea gratuită a vilei. Această acțiune este o tentativă evidentă de manipulare grosolană a alegătorilor în ziua referendumului și o formă de campanie electorală mascată susținută de USL prin intermediul instituțiilor statului", a declarat președintele PDL, considerând că această acțiune ar putea genera reacții imprevizibile.

,,Această manevră ieftină care vine la capătul unei campanii prelungite de dezinformare pe tema destinaţiei vilei Dante incită publicul şi poate genera reacţii imprevizibile”, a arătat Vasile Blaga, adăugând că "Vila Dante se află în vecinătatea imediată a Vilei Lac 3, reședința oficială a președintelui ales al României. Există informații după care acțiunea de mâine va fi folosită pentru a genera violențe în zona reședinței oficiale a președintelui"

PDL îi cere RAAPPS ,,aflat în subordinea secretarului general al guvernului, aflat la rândul lui în subordinea directă a primului ministru Ponta să renunţe la această manevră periculoasă care poate avea ca rezultat creşterea tensiunii sociale în ziua referendumului”, a precizat Blaga, care a susținut ulterior că, în caz contrar, democrat-liberalii îi cer, ”de asemenea primului ministru Victor Ponta să organizeze duminică o zi a porților deschise la apartamentul său de 500 de metri pătrați din cartierul Central Park, zona Circului. De asemenea, dl Ponta ar trebui să organizeze o zi a porților deschise și la Cornu unde deține două case", a afirmat liderul PDL-ist.

De asemenea, Vasile Blaga le ”cere” românilor să nu se lase ”antrenați” în jocul inițiat de USL, în contextul în care liderul PDL a aflat că Liviu Dragnea a solicitat USL să scoată oamenii în stradă duminică seară. "Știm că astăzi Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a cerut USL să scoată seara oamenii în stradă știind că referendumul nu va fi validat. Cerem cetățenilor români să nu se lase antrenați în acest joc extrem de periculos prin care Ponta și Antonescu încearcă să își legitimeze lovitura de stat", a declarat Vasile Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel