Blaga și Videanu au discutat strategia de preluare a PDL, la Piccolo Mondo

blaga
blaga

Vasile Blaga și Adriean Videanu au discutat, luni, cu mai mulți lideri ai PDL, cu ocazia unui prânz la restaurantul Piccolo Mondo, dintr-o zonă selectă a Capitalei. Chiar în timp ce șefii PDL puneau țara la cale, un comunicat al partidului anunța pentru vineri convocarea Colegiului Director, la sala Grupului Parlamentar, de la Camera Deputaților.

Din surse DeCe News, urmează ca la această ședință să se tranșeze situația din partid. Singura certitudine este denunțarea înțelegerilor cu partidele din ARD. Ca urmare, PDL va merge singur în perioada următoare, șansa lui Neamțu, Ungureanu sau Biriș de a aparține unui grup parlamentar fiind demisia din Forța Civică sau Noua Republică și înscrierea în PDL. Avertizați de intențiile conducerii PDL, unii lideri ARD au anunțat, la rândul lor, părăsirea Alianței.

Blaga și Videanu au mai discutat despre poziția față de gruparea Monica Macovei-Cristian Preda-Traian Ungureanu. Europarlamentarii, extrem de critici față de partid, sunt impopulari în organizațiile din țară. Hotnews, un site apropiat Monicăi Macovei, a cerut deja demisia lui Vasile Blaga, pe care îl face vinovat de eșecul din alegeri și de blaturile cu USL. Un alt atac împotriva actualei conduceri a PDL va fi dat de Gheorghe Falcă, primarul Aradului, care a obținut un scor peste media pe țară. Vasile Blaga va juca, la ședința Colegiului Director, cu demisia pe masă, bazându-se pe sprijinul organizațiilor județene.

Elena Udrea are, de asemenea, un cuvânt de spus, întrucât a obținut cel mai mare scor dintre liderii PDL, iar organizația din București, preluată de Adriean Videanu, a avut o performanță slabă la alegeri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel