Blaga: Premierul ARD a fost prezent pe scenă la lansarea candidaților

Vasile_blaga
Vasile_blaga

Viitorul premier al Alianței România Dreaptă a fost prezent, luni, pe scenă, la lansarea candidaților Alianței pentru alegerile parlamentare, unde, de altfel, a și susținut un discurs, a declarat, luni seară, liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, precizând, de asemenea, că viitorii miniștri ai Executivului ARD vor fi dintre candidații care vor participa la scrutinul din 9 decembrie.

Întrebat care este premierul ARD, Vasile Blaga a explicat că există o analiză ,,foarte serioasă" în cadrul alianţei şi că acesta a fost prezent la lansarea candidaţilor de la Opera Româna şi a avut un discurs pe scenă. ,,Avem aici o analiză foarte serioasă în interiorul ARD-ului şi toţi suntem absolut convinşi, am spus-o şi astăzi, premierul nostru a fost astăzi prezent în sală şi miniştrii sunt dintre candidaţi pentru că până la urmă fiecare va trebui să susţină programul de guvernare, să vină cu propriile lui proiecte din acest punct de vedere. Sigur pe scenă", a menționat lideul PDL, la B1 TV, potrivit NewsIn.

Vasile Blaga nu a dezvăluit, însă, numele viitorului ministru al ARD, nedorind să "vândă blana ursului din pădure?", dar este încrezător că la alegerile legislative, cu un efort substanțial din partea tuturor colegilor, Alianța ar putea scoate un scor de 30%.

,,De ce să vindem pielea ursului din pădure? Noi ne propunem un scor foarte bun, din punctul meu de vedere şi am discutat şi cu ceilalţi colegi, un scor foarte bun ar fi în jur de 30%. Le atrag atenţia: fiţi cu picioarele pe pământ, şi pentru acest scor va trebui să luptăm enorm. Nu uitaţi de unde am pornit acum trei luni de zile, iar cel mai bun scor pe care l-am scos vreodată noi în alegeri a fost 34,6% în 2008", a punctat democrat-liberalul.

Președintele PDL își dorește ca toți candidații să fie cu "picioarele pe pământ", pentru că "bătălia este foarte grea". ,,Deci trebuie să fim din toate punctele de vedere cu picioarele pe pământ, şi eu cred că suntem cu picioarele pe pământ. Iar ceea ce am vrut să le trasmit militanţilor noştri este să aibă încredere. Există un culoar foarte bun, ştiu şi eu cum ştiu şi ei că bătălia este foarte grea. Dar cine ne dădea şanse să îl dăm jos pe Năstase în 2004, câţi credeau în asta, cine credea că vom câştiga din nou în 2008, cine credea că va câştiga din nou preşedintele Traian Băsescu?", a concluzionat Vasile Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel