Blaga: Ponta face praf imaginea României în străinătate

vasile blaga
vasile blaga

Vasile Blaga l-a atacat dur pe Victor Ponta pentru propunerea avansată lui Traian Băsescu de a demisiona împreună. Blaga susţine că aceasta este o tactică a lui Ponta distrage atenţia de la probleme importante. "Aşa este când laşi copiii să conducă ţara", a spus Blaga.

"Eu cred că, în acest context politic în care acuzele de plagiat curg, nu ar mai vrea să aibă încă un ministru cu problemă, mai ales un ministru al învăţământului, vedeţi care a fost soarta tuturor până acum, inclusiv a domnului ministru Pop, înţeleg că este într-o situaţie chiar mai delicată decât a fost la momentul respectiv fostul nostru ministru al Muncii şi atunci nu doreşte să aibă probleme, pentru că oricum imaginea României în străinătate este făcută pulbere de Executiv", a precizat Vasile Blaga.

"Aşa este când laşi copiii să conducă ţara. Până la urmă, domnul Ponta aruncă încă o petardă, în încercarea evidentă de a ascunde gunoiul sub preş şi a nu răspunde de furt, de plagiat", a precizat Blaga.

"Până la urmă trebuie să acopere şi faptul că nu a făcut absolut nimic pentru economia românească de două luni. Să spună o singură măsură pe care a luat-o pentru bunul mers al economiei româneşti", a precizat Vasile Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel