Blaga: Ponta e iresponsabil dacă boicotează CSAT. Ponta: Băsescu vorbește singur

blaga
blaga

Vasile Blaga, președintele democrat-liberalilor îl acuză pe Victor Ponta de iresponsabilitate, după ce premierul a anunțat că va boicota ședințele CSAT, dacă Traian Băsescu se întoarce la Cotroceni.

Blaga susține că Ponta se află în dificultate în interiorul PSD și nu are capacitatea de a depăși dificultățile guvernării, accentuate de secetă și criza economică.

”Ştiu că nu le convine rezultatul referendumului, a spus Blaga, dar îl accepţi. ”Nu poţi arunca în continuare cu perdele de fum pentru a-ţi acoperi  incompetenţa" .

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, că va face tot posibilul să nu mai interfereze cu Traian Băsescu şi nu va mai participa la şedinţele CSAT, unde oricum Băsescu vorbește singur. Ponta a declarat că nu poate colabora cu un președinte susținut de fantome, care e ilegitim și nu reprezintă pe nimeni

El a spus că nu va mai avea nicio discuţie telefonică cu Băsescu şi că îl va lăsa pe acesta să participe la reuniunile Consiliului European, conform deciziei Curţii Constituţionale.

"Nu îl voi împiedica pe preşedinte să îşi exercite atribuţiile constituţionale şi nu îl voi bloca în activitate, dar pur şi simplu nu îl voi legitima. Voi face tot posibilul să nu mai interferez, vreau să stau cât mai departe de el. Nu poţi să fii preşedinte bazat pe fantome, nesusţinut de nimeni", a declarat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel