Urmărește emisiunea live


Blaga: Ponta, disperat să-și mascheze vinovăția, minte cu nerușinare

Președintele PDL, Vasile Blaga, a reacționat dur. El îl acuză pe premierul Victor Ponta că "minte cu nerușinare" atunci când spune că el a susținut trecerea STS în subordinea MAI. 

"Victor Ponta minte din nou cu neruşinare când spune că am susţinut trecerea STS în subordinea Ministerului de Interne. Nu am cerut niciodată acest lucru. Afirmaţia mincinoasă este parte din campania de intoxicare pe care Ponta o dezvoltă cu disperare pentru a-şi masca vinovăţia în cazul gestionării catastrofale a accidentului aviatic din Munţii Apuseni. Ponta fuge în continuare de responsabilitate în stilu-i binecunoscut: minţind precum respiră", a declarat Vasile Blaga, scrie Mediafax.

Premierul a declarat luni, după ce Blaga a avertizat că PDL va ataca la CCR trecerea STS în subordinea MAI, că "nici nu au văzut legea şi o contestă la CC? Credeam şi eu că s-au mai deşteptat în ultimul timp. Adică ce o să spună domnul Blaga? Că nu e bine la MAI? Când era ministru de Interne, asta spunea, că STS trebuie să fie la Ministerul de Interne".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel