Blaga: PNL îşi propune să câştige tot la Galaţi, şi Consiliul Judeţean, şi Primăria

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, la Galaţi, la lansarea candidaţilor pentru primăriile din 58 de localităţi ale judeţului, că liberalii îşi propun ca în urma alegerilor locale să câştige atât Consiliul Judeţean, cât şi primăria municipiului reşedinţă.

'Am venit să lansăm 58 dintre cei 65 de candidaţi şi mă bucur că se întâmplă la Galaţi, judeţ în care ne propunem să câştigăm tot: Consiliul Judeţean şi Primăria Galaţi', a afirmat Vasile Blaga.

De asemenea, copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat că filiala Galaţi a liberalilor este prima care s-a mobilizat privind lansarea candidaţilor şi a adăugat că are convingerea că acest an electoral va fi unul de 'bun augur' pentru partid.

'E foarte multă lume la lansarea candidaţilor. Sunt foarte încântată. Este prima filială care se mobilizează şi ne invită şi am convingerea că va fi un an de bun augur. O nouă administraţie înseamnă un suflu nou, dorinţa de a se schimba ceva din ce s-a făcut prost în toţi aceşti ani', a afirmat Gorghiu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel