BLAGA: Pinalti îl făcea pitic pe Boc, nu eu

Președintele democrat-liberalilor, Vasile Blaga, i-a atacat, joi, pe cei care au trădat PDL și au candidat la alegeri pe listele altor formațiuni politice.

"Nu ați pierdut electoral, fiindcă dl președinte Băsescu a refuzat să-l schimbe pe dl Emil Boc din funcția de prim-ministru, în septembrie 2011?", a fost întrebat liderul democrat-liberal de către Bogdan Chirieac, la Interviurile DCNews.

"Lucrurile au fost mai complicate. Atât de complicate, încât de multe ori stau și mă gândesc cât de ipocriți pot fi unii oameni, cum eram eu sau altcineva acuzat că a căzut Guvernul Ungureanu, că nu l-am susținut pe dl Boc. Ca și cum eu ieșeam la televizor în fiecare zi, și nu dna Udrea și alte doamne și alți domni și dl Ștefan 'Pinalti', care îl făcea 'pitic' pe dl Boc și-i spunea 'Pleacă, omule!'. Public! Eu spun numai lucrurile publice, nu spun ce s-a întâmplat în interiorul partidului. 

(...) De aici au apărut și s-au impus ei, acei oameni care vorbesc acum de brandul PDL, pe care eu l-am apărat cu duritate de fiecare dată, dar care și-au găsit loc la alegerile locale în cu totul și cu totul alte formule, mai puțin cea de portocaliu, de PDL", a răspuns Vasile Blaga.

”Este multă parșivenie, aici

"Acum discut despre identitatea PDL. Îi înțeleg pe toți colegii mei despre ce înseamnă creșterea bazei noului partid, dar nu îi înțeleg pe cei care vorbesc de trei-patru ani despre rebrenduirea PDL-ului, de faptul că PDL nu mai este un partid de viitor și s-au reorientat către PMP. Nu îi înțeleg nici pe aceia care nu au candidat la alegerile locale sub culorile noastre. E prea multă parșivenie. Este peste ipocrizie. Mă refer aici la primari și la președinți de organizație. Ce-a făcut PDL în ultimii 20 de ani... nu a mai făcut nimeni pe scena politică, poate doar o parte a mai făcut PSD. PDL a dat un președinte de două ori. Au fost niște performanțe", a spus Vasile Blaga la DC News.

Vezi și: Vasile Blaga, pentru Traian Băsescu: D-na Udrea este o ipocrită




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel