Blaga: PDL negociază cu UDMR și PP-DD o moțiune de cenzură

Președintele PDL Vasile Blaga susține că formațiunea pe care o conduce se află în discuții cu reprezentanți ai UDMR și ai PPDD. PDL vrea sprijinul colegelor de opoziție pentru depunerea unei moţiuni de cenzură la asumarea răspunderii Guvernului pe proiectul restituirii proprietăţilor.

"Până la a depune o moţiune de cenzură desigur au fost discuţii între liderul nostru de grup Mircea Toader şi liderul grupului UDMR şi colegii din PPDD, pentru că o moţiune de cenzură nu poate fi depusă decât dacă o semnează toate partidele din opoziţie. Încă UDMR nu are un punct de vedere conturat, am discutat şi cu domnul preşedinte Hunor aseară, să vedem în cursul acestei săptămâni", a precizat Vasile Blaga înainte de şedinţa BPN al PDL.

Blaga a spus că proiectul legii privind restituirea proprietăţilor propus de Guvernul Ponta are foarte multe neajunsuri şi nu rezolvă nimic.

"Evident proiectul de lege privind restituirea proprietăţilor propus de guvernul Ponta are foarte multe neajunsuri şi cel mai important fiind acela că nu rezolvă nimic, doar amână lucrurile şi de fapt domnul Ponta îşi asumă răspunderea că nu-şi asumă nicio răspundere", a adăugat liderul PDL, citat de Mediafax.

Potrivit vicepreședintelui politic al UDMR, Laszlo Borbely, Uniunea va decide probabil marți dacă va susține moțiunea de cenzură pe tema despăgubirilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel