Blaga nu se bagă în treburile lui Antonescu

Luni, Vasile Blaga și Klaus Iohannis au avut discuții la sediul PNL din Kiseleff. După aceea, șeful PDL a făcut câteva declarații și a fost rugat să comenteze gestul recent făcut de Crin Antonescu.

Întrebat cum comentează decizia lui Crin Antonescu de a nu candida la președinție, Vasile Blaga a încercat să evite un răspuns: "Nu comentez gestul domnului Antonescu. De fapt, am spus încă de miercuri că parcursul intern al PNL este parcursul lor și îl respectăm cu atât mai mult cu cât de acum înainte vom fi colegi".

"Lucrăm ca într-o alianță practic, am stabilit și pașii următori. Cea mai importantă va fi comisia care va lucra la statut, pentru că va fi un partid mare. Vom avea un singur candidat și vrem să avem un proiect care să ne ajute să îi convingem pe români și la celelalte alegeri. Ne dorim să construim o dreaptă unită. (...) Eu cred că la jumătatea lunii iulie vom desemna un singur candidat. Vom avea o cercetare sociologică amplă pentru a vedea cine ar putea fi candidatul pentru alegeri", a adăugat Vasile Blaga.

VEZI ȘI: Iohannis vorbește despre CANDIDATUL la PREZIDENȚIALE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel