Blaga: Nu puteam să fim la putere trecând peste cadavre. Vom duce PNL la guvernare

Vasile Blaga - PNL
Vasile Blaga - PNL

Vasile Blaga a declarat vineri, la Eforie Nord, că guvernul tehnocrat a fost o necesitate, dar că acesta îşi arată limitele şi este nevoie de un guvern politic.

'Guvernul tehnocrat a fost o necesitate. Nu puteam noi, PNL, să fim la putere trecând peste cadavre (...). Şi noi şi PSD-ul am susţinut acest guvern. Evident că, din primul moment, în stil propriu, PSD-ul s-a dezis de el. Dar, pe de altă parte, şi guvernul tehnocrat îşi arată limitele. De aceea este nevoie de un guvern politic, le-a spus Blaga participanţilor la Şcoala politică a Tineretului Naţional Liberal. 

[citeste si]

Ce au cerut românii anul trecut? Reformarea clasei politice. Ce vedem? Pe de o parte, un PSD pe care lucrul acesta nu îl interesează, pentru că rămâne într-un electorat captiv, se bazează pe un electorat care crede în statul paternalist, pe partea cealaltă, nişte Albă ca Zăpada - termenul e consacrat de câţiva ani. Nişte oameni care spun că totul e apă şi pământ, ei sunt salvarea naţiunii, dar nimeni nu ştie cu ce s-au ocupat până acum. La mijloc este Partidul Naţional Liberal, care a ales drumul echilibrului, adică o construcţie a unui mare partid, îmbinând experienţa unora şi tinereţea şi dorinţa de afirmare a altora. Vă garantez că împreună vom duce PNL la guvernare, a afirmat Vasile Blaga. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel