Blaga nu-l iartă pe Antonescu. Ce condiții pune PNL-ului

vasile blaga
vasile blaga

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că este de ajuns ca PNL să iasă din Uniunea Social Liberală pentru a discuta. Condiția pusă de președintele PDL este ca PNL să nu mai atace instituțiile statului. Chiar și așa, Vasile Blaga nu-l poate ierta pe Crin Antonescu pentru că doar el și Adrian Năstase "și-au propus să desființeze formațiunea democrat-liberală". 

"Există vreo diferență de abordare între PSD și PNL față de tot ceea ce înseamnă respectul față de instituțiile statului și față de independența justiției ? Nu. Deci, dacă domnul Crin Antonescu și PNL ies mâine din Alianța USL va trebui să-i întrebăm: domne', matale, cu partidul domniei tale, în continuare te opui Justiției în încercarea de a face dreptate ? Eu nu acuz niciun fost ministru, eu nu fac vinovat pe nimeni, dar trebuie să asigurăm accesul Justiției la actul de justiție. Aș spune că, uneori, mai rău decât PSD-ul a făcut asta PNL-ul. Atacul la Parchete, sigur acum pe primul loc este domnul prim-ministru Ponta, dar i-a ținut isonul domnul Antonescu. Este un adevăr de spus aici", a spus Vasile Blaga, marți seara, la postul B1 Tv.

Vasile Blaga a subliniat că PDL nu-l poate ierta pe Antonescu. "Doar doi oameni și-au propus să desființeze formațiunea democrat-liberală. Adrian Năstase, în 2003-2004, și acum doi ani și anul trecut, Crin Antonescu. Complicat ca PDL-ul să-l urmeze vreodată pe domnul Crin Antonescu", a mai spus președintele PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel