Blaga, mesaj pentru liberali: Nu vom guverna după 2016 dacă nu...

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a afirmat, vineri, la Craiova, că dacă PNL nu va câştiga la alegerile generale de anul viitor 'cu un parlamentar în plus', nu va guverna după 2016, deoarece știe că președintele Klaus Iohannis respectă Constituția, şi le-a cerut liberalilor din Dolj să se mobilizeze.


'De câştigarea alegerilor locale vor depinde alegerile generale. Şi vreau să vă spun un lucru: dacă nu vom câştiga cu un parlamentar în plus, nu vom guverna după 2016. Îl cunosc bine pe preşedintele României: se ţine de cuvânt, respectă Constituţia. Deci dacă vrem să guvernăm şi să ne punem în practică valorile noastre liberale, hai să câştigăm alegerile locale, hai să câştigăm alegerile generale. Aşa vom ajunge la putere. Aşa este cinstit să ajungem la putere. Şi am convingerea că aşa va fi', a spus Blaga în faţa a aproximativ 1.500 de membri PNL.

De ce "au plâns" unii liberali după instalarea Guvernului Cioloș

Co-preşedintele PNL a mai afirmat că unii membri de partid 'au plâns' că nu au ajuns miniştri în noul cabinet.

'Acum unii au plâns că nu au ajuns miniştri. (...) Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, acesta este un semnal foarte clar că trebuie schimbate foarte multe lucruri şi acestea trebuie făcute cu măsură: nici să nu cădem în extreme, dar nici să declarăm că facem şi să nu facem, că asta ar fi dezastru pentru partidul nostru', a afirmat Blaga, care a participat la lansarea candidaţilor partidului pentru primăriile din judeţul Dolj, relatează Agerpres. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel