Blaga, luat la mișto pe Facebook după declarația cu nevasta

Președintele PDL, Vasile Blaga, a fost ironizat pe pagina de Facebook, după ce a făcut o declarație cu "amintiri domestice" și "fantezii cromatice". 

Ionuț Vulpescu a scris pe pagina de socializare: "Eram obișnuiți deja cu pitorescul exprimării politice a dlui Vasile Blaga. Ieri, însă, dând o lecție de strategie activului (tot mai răsfirat) al PDL, fostul ministru de Interne a atins o culme a filosofiei, pentru care l-ar invidia și maeștrii științelor politice. Explicând viitoarea politică de alianțe a PDL (în afara Parlamentului, căci înăuntru e complet izolat), dl Blaga a spus: 'Cât timp sun...t preşedinte, nimeni nu va avea sprijinul acestui partid dacă nu iubeşte verde-nrourat, trandafirul şi portocaliul. [...] Trebuie să vedem şi cu cine ne unim. Ne unim cu unul care a stat în casa mea până azi şi când a vrut să-mi ia nevasta, l-am prins şi l-am dat afară şi tot eu sunt de vină?'".

Deputatul PSD a adăugat: "Nu comentez amintirile domestice ale liderului PDL, nici fanteziile sale cromatice și nici naivitatea sa de a crede că el însuși, iar nu Traian Băsescu, decide ce și cum face PDL. Am o singură întrebare: cine e personajul mârșav care a făcut ce zice dl Blaga că a făcut? Care dintre intelectualii care au venit și-au plecat din PDL s-a comportat în halul ăsta? MRU? Mihai Neamțu? Teodor Baconski? Cristian Preda?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel