Blaga: Liberalii sunt detașați de Iohannis. Ce spune Chirieac

Vasile Blaga a declarat recent că liberalii sunt detaşaţi de președintele Klaus Iohannis şi nu au nevoie să fie tătucul lor. În acest context, analistul Bogdan Chirieac este de părere că "n-o fi șeful statului cea mai bună locomotivă, în absența sa, trenul PNL nu că trage îndărăt, va fi dezmembrat și vândut la fier vechi".



Co-președintele PNL, Vasile Blaga, a declarat sâmbătă la Gura Humorului că PNL a acceptat câțiva politicieni de la alte partide în rândurile sale și că va accepta în anumite cazuri și foști liberali, plecați din partid cu ajutorul ordonanței 55, o poziție care contravine celei exprimate în trecut de către președintele Klaus Iohannis. De asemenea, Blaga a afirmat că liberalii sunt detaşaţi de Klaus Iohannis şi nu au nevoie să fie tătucul lor.

Vasile Blaga, atac la Klaus Iohannis: Președintele are viața lui

Întrebat, luni, la România TV, dacă este vorba de un semnal pe care Vasile Blaga îl transmite, respectiv că schimbarea "locomotivei" pentru trenul PNL ar putea fi o soluție în acest moment, Bogdan Chirieac a explicat: "N-o fi Klaus Iohannis cea mai bună locomotivă, dar, în absența sa, trenul PNL nu că trage îndărăt, va fi dezmembrat și vândut la fier vechi. Deci, nu există deocamdată o altă locomotivă. Sigur că Vasile Blaga este un excelent organizator și om de partid, dar dânsul în sine nu este locomotivă. Mai trebuie ceva. Și atunci, reducerea asta de viteză a d-lui Iohannis, nemulțumirea PNL că după un an de zile nu a ajuns la guvernare, faptul că nu au fuzionat cu adevărat cele două partide, PNL și PDL, toate conduc la acest rezultat prost pe partea dreaptă a eșicherului politic", a declarat, luni, prin telefon, analistul politic Bogdan Chirieac, la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel