Blaga, lăudat de primul său susținător oficial la șefia PDL: A muncit și iubește partidul

cezar_preda
cezar_preda

Vasile Blaga va candida pentru un nou mandat de lider al PDL, a declarat ferm, joi, prim-vicepreşedintele democrat-liberalilor Cezar Preda, precizând că el personal își va susține actualul lider la viitoarele alegeri în partid, pentru că acesta este un om care a muncit și căruia nu i se poate imputa situația actuală a PDL.

,,Eu sunt un om care pun mai de preţ decât orice partidul şi ca să vă dau un răspuns aşa, să nu mai fie pe ocolite, eu, Cezar Preda, îl voi susţine pe Vasile Blaga la candidatura la preşedinţia partidului, pentru că a muncit, e un om care iubeşte partidul, ţine la el, vrea să-l reconstruiască şi nu i se poate imputa lui Vasile Blaga situaţia în care este partidul, o situaţie de la care noi plecăm cu optimism. Ăsta este răspunsul meu la orice critică sau la orice poziţie care îl vizează pe preşedintele actual al partidului răspunsul meu e simplu: eu îl susţin pe Vasile Blaga", a punctat prim vicepreşedintele PDL.

Întrebat în continuare dacă există certitudinea acum că Vasile Blaga va candida pentru un nou mandat de lider al PDL, Cezar Preda a spus că ,,da".

De asemenea, chestionat în legătură cu criticile aduse de Gheorghe Falcă la adresa conducerii partidului, care a arătat că Vasile Blaga ar încerca să tergiverseze alegerile interne din partid pentru că s-ar teme de competiţie, Cezar Preda a spus că din Statutul partidului a fost eliminat delictul de opinie.

,,Atunci când noi am introdus <L> în numele partidului şi nu mai numim Partid Democrat, ci Partid Democrat Liberal, am eliminat din sacţiuni delictul de opinie, aşa că sunt oamenii liberi să îşi spună poziţia. Unii, prin aceste poziţii speră să obţină ceva, alţii să dea un mesaj", a răspuns el.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a declarat recent că, în prezent, nu există ideea de competiţie în PDL pentru că “cineva nu o doreşte”, motiv pentru care nu se pot încă vehicula nume pentru viitorii candidați la funcțiile de conducere din parttid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel