Blaga îl laudă pe Crin Antonescu: A învățat multe în ultimii doi ani

Vasile Blaga a declarat, miercuri, că în opinia sa președintele demisionar al PNL Crin Antonescu a învățat multe din cele întâmplate pe parcursul ultimilor ani.

Eu am văzut și reacțiile de aseară ale lui Crin Antonescu și părerea mea este că a învățat multe din cele întâmplate pe parcursul ultimilor ani", a spus Blaga la începutul ședinței BPN al PDL.

Vasile Blaga a afirmat că "nu reevaluează niciodată pe nimeni și nu retrage nimic din ce a spus până acum".

Președintele PDL a fost întrebat despre faptul că reprezentanții democrat-liberali au declarat în repetate rânduri că nu vor negocia cu un PNL condus de Crin Antonescu.

"Am avut poziții clare atâta timp cât au fost la putere cei din PNL și nu renunțăm la aceste poziții, dar trebuie să privim spre viitor și această construcție de dreapta pentru care inițiem aceste discuții astăzi va trebui să fie una pentru români nu atât pentru PNL și PDL, ci și în folosul românilor. Și va trebui să depunem toate eforturile pentru a construi o alternativă care să se opună baronizării, pesedizării României", a spus Blaga.

VEZI ȘI: Blaga: Antonescu se face de râs. Nu îl poate suspenda pe Băsescu

Liderul PDL a arătat că statutul îi dă voie să angajeze partidul în discuții politice și va cere un vot în BPN al PDL pentru mandatarea echipei care va discuta cu PNL și pentru formula cu care încep negocierile.

"Dacă lucrurile vor merge cum sper să meargă, echipa se va lărgi pe parcurs", a afirmat Blaga.

El a mai spus că democrat-liberalii merg la aceste discuții cu dorința de a avea un singur candidat al dreptei la alegerile prezidențiale.

"Care va fi el, vom vedea criteriile prin care va fi stabilit, un om care să fie apreciat de popor care să fie un apărător al statului de drept, care să fie evident un om care să înțeleagă interesele României", a spus Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel