Blaga: Din cauza unei aroganțe a Elenei Udrea am plătit rău la locale

Udrea Blaga
Udrea Blaga

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri seara, la România TV, că unii dintre foştii lideri ai partidului au dat dovadă de o anumită aroganţă în timpul guvernării Boc, dând-o ca exemplu pe Elena Udrea, dar şi pe fostul premier Emil Boc.

Vorbind despre oportunitatea unei candidaturi a Elenei Udrea într-un colegiu din Neamţ, Blaga a spus că aceasta a avut performanţe notabile ca ministru al Dezvoltării Regionale, în pofida unor erori comise. "A apărut şi o anumită aroganţă din partea ei. Au fost greşeli şi în modul în care au fost prezentate măsurile luate şi am plătit rău de tot la locale", a declarat Vasile Blaga.

 Blaga  a precizat că nu doar Elena Udrea a comis asemenea erori, criticându-l indirect şi pe fostul premier Emil Boc spunând că nu poate fi de acord că afirmaţii precum "Puşca şi cureaua lată, ce lefuri aveaţi odată!".

 Blaga a precizat totuşi că imaginea publică a unor democrat-liberali, inclusiv a Elenei Udrea, a suferit şi din considerente independente de ei. "Au fost o parte a liderilor din fostul Birou Permanent Naţional consideraţi a fi foarte apropiaţi preşedintelui Băsescu, precum Emil Boc, Roberta Anastase şi Elena Udrea, şi ca urmare a faptului că preşedintele era ţinta constantă a atacurilor, s-a lovit sistematic şi în ei. Nu spun că nu au greşit neripostând cum trebuie", a spus Blaga la România TV.

 Întrebat care ar fi motivele pentru care Udrea ar trebui să candideze din nou pentru Parlament, democrat-liberalul a răspuns printr-o altă întrebare: "Spuneţi-mi motivele pentru care nu ar trebui să candideze". Blaga a menţionat nivelul mare al absorbţiei al fondurilor europene pe programele gestionate de MDRT precum şi faptul că nimeni nu a putut dovedi că a încălcat legea în acordarea fondurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel