Blaga, despre demisia lui Stroe: Un picior în fund

blaga
blaga

Vasile Blaga a comentat demisia lui Radu Stroe. Președintele PDL susține că nu a fost una de onoare, ci un picior în fund dat de liderii USL. Blaga susține că vinovați pentru gestionarea accidentului aviatic sunt şi ministrul Transporturilor şi premierul, care ar trebui să-şi dea şi ei demisiile.

"România este guvernată prost. Avem de-a face cu cel mai iresponsabil guvern de după 1989. Ce a fost azi n-a fost demisia de onoare a ministrului Stroe, a fost un picior în fund dat de Antonescu şi Ponta", a precizat Vasile Blaga, scrie Mediafax.

Președintele PDL a adăugat că: "Am văzut că premierul, rupt de realitate, cum este de obicei, încerca să sugereze necesitatea constituirii unor structuri ale statului care să intervină în situaţii de urgenţă, uitând că există astfel de structuri încă de acum zece ani prin deciziile unui guvern din care el a făcut parte ca şef al Corpului de Control. Habar n-avea de existenţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, habar n-avea că este în coordonarea lui".

Blaga cere demisia lui Ponta și Mănescu

"Lucrurile nu trebuie să rămână aici. Intervenţia trebuia coordonată de ministrul de Interne, dar se impune şi demisia de urgenţă a ministrului Transporturilor. Eu nu vorbesc de vinovăţie, asta vor stabili procurorii, eu vorbesc de responsabilităţi. Şi evident că tartorul, cel care îi coordonează pe toţi, premierul Ponta, va trebui şi el să-şi dea demisia. El nu ştie nici ce să le ceară, şi nici ce structuri are în subordine", a declarat Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel