Blaga: "Carnavalul de la Târgu Jiu", o înțelegere între Ponta și DD

blaga
blaga

Candidatura lui Dan Diaconescu în același colegiu din Târgu Jiu cu Victor Ponta este doar "un carnaval", o înțelegere între premier și fondatorul PP-DD, menit a distrage atenția românilor de la situația disperată din țară, a declarat, marți la TVR, liderul democrat-liberalilor Vasile Blaga.

Întrebat ce părere are de candidatura lui Dan Diaconescu în acelaşi colegiu cu Victor Ponta, Vasile Blaga a afirmat că ,,este o continuare a telenovelei de la Oltchim pusă în scenă de cei doi, cu Ponta regizor şi cu Diaconescu actor principal".

Totodată, întrebat dacă prin această candidatură a lui Diaconescu în colegiul în care candidează prim-ministrul există o înţelegere cu PDL, Blaga a respins o asemenea ipoteză, considerând-o o ,,absurditate".

,,Este o absurditate. Este o înţelegere între Ponta şi Diaconescu pentru a atrage atenţia românilor de la ceea ce se întâmplă în ţară, că ţara este într-o situaţie disperată. Ce a adus guvernarea Ponta? Preţuri mărite peste tot (...). Şi atunci le mai trebuie încă un carnaval. Îl avem laTârgu Jiu", a susţinut Blaga, potrivit NewsIn.

,,Spre deosebire de domnul Ponta care dialoghează cu mare plăcere cu domnul Diaconescu, eu nu o să mă prezint niciodată la televiziunea domnului Diaconescu. Nu avem nicio înţelegere cu domnia sa, aşa cum a avut-o în toată această perioadă Ponta cu Diaconescu", a întărit preşedintele PDL.

Referitor la plecările din PDL la PP-DD, Blaga i-a identificat ca fiind ,,oameni care nu şi-au găsit locul pe listele PDL, fie pentru că au avut probleme de integritate, probleme de justiţie, fie că, pe de altă parte, nu şi-au găsit loc în organizaţii, că au dispărut patru ani din colegiile respective".

Fiind întrebat care a fost motivul pentru care demisionarii din PDL au ales să plece la PP-DD, şi nu la alt partid, Blaga a precizat că ,,aceşti oameni" şi-au găsit locul cum îşi găsesc foarte mulţi uselişti pe listele lui Dan Diaconescu. ,,Nu avem nicio colaborare nici în campanie, nici după ( cu PP-DD n.r.). Aceşti oameni şi-au găsit locul cum îşi găsesc foarte mulţi uselişti pe listele lui Dan Diaconescu (...). Puteţi să arătaţi pleiada de uselişti care sunt pe listele lui Dan Diaconescu, a PP-DD", a conchis Vasile Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel