Blaga: Boc joacă la două capete și jignește PDL

După ce în ultimele luni Emil Boc a participat mai mult la reuniunile PMP decât la cele ale PDL, președintele democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a răbufnit și-l acuză pe primarul Clujului că joacă la două capete.

"Eu îi tratez cu respect pe foștii președinți, dar dacă domnul Boc ține atât de mult la partid, de ce nu se implică în discuțiile din Biroul Permanent. Va fi membru în BP și în viitorul partid de dreapta. Dacă domnia sa nu ar fi jucat la două capete: cu Mișcarea Populară, cu Fundația Mișcarea Populară. Ce mesaj a dat domnul Boc în campania electorală când a participat la toate întâlnirile organizate de Mișcarea Populară. Eu cred că va rămâne în partid. Nu știu ce-și dorește. A jignit partidul, pentru că nu a fost la mitingul de la Cluj. Nu pe mine. A jignit 20.000 de oameni", a declarat Vasile Blaga, în ediția de miercuri a emisiunii "Jocuri de Putere".

Emil Boc a sfidat fățiș PDL în 22 martie anul curent, când a preferat să fie prezent la o dezbatere PMP de la București, decât să participe la un miting al PDL organizat chiar în orașul său, la Cluj.

Liderii PDL, inclusiv Vasile Blaga, au fost până acum reținuți în declarații și nu au invocat niciodată o demisie a lui Boc, fost președinte al partidului.

Vasile Blaga, culisele scandalului cu Monica Macovei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel