Blaga avertizează: Nu e bine că PSD vrea să-l readucă pe Ponta în prim-plan

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, consideră că readucerea în prim-planul politicii româneşti a fostului premier Victor Ponta, de către PSD, ar putea fi privită cu îngrijorare de partenerii din NATO şi UE. 

'Nu că m-ar interesa ce se întâmplă în PSD, fiecare îşi rezolvă în partid aşa cum crede problemele, dar problemele din PSD acum sunt şi problemele României. Faptul că sunt conduşi de cine sunt conduşi asta e treaba lor, în PNL lucrul ăsta nu ar fi cu putinţă, dar faptul că se gândesc să readucă în prim plan pe Ponta după ce a plecat acum şase luni de zile cum a plecat, după nenorocirea de la Bucureşti de la club, asta nu este bine pentru că, să ai al treilea om în stat un om care nu şi-a rezolvat problemele cu legea, eu nu spun că e vinovat, niciodată nu am spus că este cineva vinovat sau nevinovat până când nu se pronunţă o instanţă, dar lucrurile sunt urâte şi vom fi văzuţi în continuare tot la fel de urât, mai ales şi cu multă îngrijorare dinspre partenerii noştri din NATO şi UE pentru că ei îşi amintesc, pe bună dreptate, marile atacuri pe care le-au adus la adresa statului de drept, a justiţiei', a declarat miercuri, la Giurgiu, Vasile Blaga, citat de Agerpres.

Citește și: Ciutacu, despre venirea lui Ponta la șefia Camerei Deputaților: Ironia sorții

Vasile Blaga a mai declarat că 'bătaia la alegerile locale este între PSD şi PNL şi orice vot, din partea celor care gândesc în zona dreptei, dat altora, va fi un vot dat PSD'. 'Bătaia, în ghilimele bătaie, este o competiţie electorală, este între PSD şi PNL. Nu o spun cu aroganţă, dar orice vot al celor care gândesc în zona dreptei dat altora va fi un vot indirect dat PSD-ului. Restul sunt copilării', a spus Vasile Blaga în încheierea discursului său, de la lansarea candidaţilor liberali din judeţ pentru alegerile locale din iunie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel