Blaga, atac la Lăzăroiu: Să se înscrie în Albă-ca-Zăpada

Președintele PDL, Vasile Blaga, este iritat de recentele comentarii ale consilierului prezidențial Sebastian Lăzăroiu despre ARD. Democrat-liberalul spune că Lăzăroiu ar fi trebuit să se înscrie în partidul Albă-ca-Zăpada, amintind că cel care acum critica alianța dreptei, a mai plecat o dată de la Cotroceni pentru că pozițiile sale nu sunt ale președintelui.

Vasile Blaga a avut o reacție dură la comentariile lui Sebastian Lăzăroiu, care spunea că unii candidați PDL sunt prea ”tăcuți” și cam ”impotenți.”Am avut o videoconferinţă cu toate organizaţiile şi mi s-a confirmat că bătălia este în toate colegiile. Dar n-ar vrea să candideze o dată şi dl Lăzăroiu să vadă cum e? Am mai văzut păreri ale unor colegi europarlamentari, dar când i-am rugat să candideze n-au dorit. E uşor să candidezi pe listă, dar să-i vedem şi cum duc o bătălie corp la corp într-un colegiu, în care poţi să şi pierzi, şi să ieşi cu fruntea sus. Aş vrea să-l vedem măcar o dată pe dl Lăzăroiu încercând să candideze,” a declarat co-președintele ARD, într-un interviu acordat România Liberă.

”De ce nu se înscrie într-un partid? În Albă-ca-Zăpada, de exemplu şi să candideze într-un colegiu în numele partidului Albă-ca-Zăpada, mi-aş fi dorit mult să-l văd şi cred că ar fi scos un scor bun,” a adăugat Vasile Blaga.
Președintele PDL spune că atacurile lui Sebastian Lăzăroiu asupra taberei democrat-liberale nu au fost discutate cu președintele Traian Băsescu. ”Nu mi-am permis, dar eu ştiu că dl. Lăzăroiu a mai plecat o dată de la Cotroceni pentru poziţii care nu erau ale preşedintelui,” dezvăluie Vasile Blaga.
Nici inițiativa lui Mihai Răzvan Ungureanu de a-și crea propriul partid nu este văzută cu ochi buni de co-președintele ARD, el preferând ca fostul premier să se alăture democrat-liberalilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel