Blaga arată sursa fluturașilor electorali cu mesajul NU la referendum

VASILE_blaga
VASILE_blaga

Liderul democrat-liberalilor Vasile Blaga a reclamat, vineri, că fluturașii electorali pe care cetățenii României îi găsesc în cutiile poștale și care îndeamnă electoratul să spună NU la referendumul din 29 iulie pentru demiterea președintelui Traian Băsescu sunt doar diversiuni ale reprezentanților USL, care ”recurg la cele mai josnice metode" pentru aducerea oamenilor la referendum.

Vasile Blaga a declarat vineri, într-o conferință de presă, că acei fluturași din cutiile poștale ale oamenilor care par a veni din partea PDL nu au legătură cu democrat-liberalii.

"Recurg la cele mai josnice metode. De două zile, cred că aţi primit şi dumneavoastră în Bucureşti, puteţi să vă întrebaţi şi colegii din ţară, fluturaşi care ar veni în numele nostru, uitaţi-vă în propriile cutii de scrisori, ca să îndemnăm lumea la vot să spună «nu» referendumului. Ele nu au legătură cu PDL, dimpotrivă sunt diversiuni ale USL", a acuzat președintele PDL-iștilor Vasile Blaga.

În ultima zi de campanie, democrat-liberalul a dorit să le reamintească românilor îndemnul PDL de a nu se prezenta la urne duminică, 29 iulie, pentru a nu participa "la o mascaradă orchestrată de nişte politicieni fără scrupule, manipulaţi din umbră de infractori şi incompatibili", considerând că, dacă electoratul nu se va prezenta la vot, transmite, astfel, un semnal, celor aflați la Putere că au alte probleme importante de rezolvat.

"Dragi români, exprimarea opiniei prin vot este un drept, nu este o obligaţie. Este dreptul dumneavoastră să participaţi sau nu la o mascaradă orchestrată de nişte politicieni fără scrupule, manipulaţi din umbră de infractori şi incompatibili. Este dreptul dumneavoastră să nu mergeţi la vot şi să le transmiteţi astfel celor din USL că România are lucruri cu adevărat importante de rezolvat, stoparea prăbuşirii leului, stoparea şomajului, refacerea legăturilor cu Uniunea Europeană. Este dreptul dumneavoastră să nu participaţi la această înscenare care pune botniţă justiţiei şi statului de drept. Este dreptul dumneavoastră să refuzaţi participarea la o diversiune care vă anulează munca din ultimii 22 de ani şi anulează destinul european al României. Este dreptul dumneavoastră să refuzaţi participarea la un referendum care vrea să suspende nu un preşedinte, ci democraţia pentru care cu toţii ne-am sacrificat 22 de ani", a precizat Blaga.

Reiterând că decizia PDL este aceea de a boicota referendumul, Vasile Blaga a precizat că nici pe liderii partidului nu poate să-i oblige să se prezinte sau nu, dar că este convins că aceştia o vor respecta.

Colegiul Director al PDL, întrunit marți, a decis boicotarea referendumului din 29 iulie pentru demiterea lui Traian Băsescu, îndemnând alegătorii să nu participe la vot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel