Blaga: Am sunat-o pe Udrea, a zis că mă sună ulterior, dar n-a făcut-o

vasile blaga
vasile blaga

Președintele PDL Vasile Blaga a vorbit marți seara la Gândul Live, printre altele, despre relațiile post-Convenție cu Elena Udrea și Traian Băsescu. Referitor la fostul ministru al Dezvoltării, liderul democrat-liberal a spus că a sunat-o luni pentru discuții, aceasta i-a spus că va reveni cu un telefon, dar nu a mai făcut-o niciodată.

"Luni, am sunat-o pe doamna Udrea să stăm de vorbă. Mi-a spus că mă sună ulterior, dar nu m-a mai sunat", a declarat Vasile Blaga.

Vasile Blaga a mai spus că "nu am avut niciodată conflicte cu doamna Udrea, dar nu pot lucra în partid cu oameni care nu îmi recunosc autoritatea".

Blaga o acuză pe Udrea că face jocurile USL

Președintele PDL spune că Elena Udrea, prin poziția sa de după Convenția din 23 martie, lucrează în favoarea social-democraților.

"M-aş aştepta ca doamna Udrea să nu mai facă jocurile USL-ului, ea în acest moment face jocurile USL-ului. Întrebaţi-l pe domnul Guşă cine a adus-o pe Elena Udrea în PSD", spune Blaga.

Liderul PDL nu are nimic împotrivă cu o eventuală alăturare a Elenei Udrea la fundația "Mișcarea Populară", "dar, dacă va ataca partidul, va trebui să plece din partid".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel