Blaga: Am fost și voi fi un președinte PDL care unește, nu dezbină

vasile.blaga
vasile.blaga

Vasile Blaga, actual președinte și candidat pentru o nouă șefie a PDL, a declarat, după depunerea moțiunii, că a fost și va fi un președinte al democrat-liberalilor care unește și nu dezbină. El a adăugat că singura convenție pentru care va candida va fi cea din 23 martie 2013.

Vasile Blaga  a spus că obietivul său, după câștigarea șefiei, este să creeze o nouă echipă în PDL, care să preia conducerea partidului.  "Nu voi mai candida la o altă Convenţie a PDL şi principalul obiectiv este de a crea noua echipă care să vină să preia conducerea partidului, ca la ştafetă" , a spus Blaga, scrie Mediafax. Preşedintele PDL a spus că este susţinut de oameni cu multă experienţă, cum ar fi Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Mircea Hava, Dorin Florea, Radu F. Alexandru dar şi de oameni tineri cum ar fi Raluca Turcan, Andreea Paul, Traian Ungureanu.

Blaga a adăugat că "Un partid puternic se bazează pe militanţi, pe organizaţii, de poziţia cărora trebuie să ţină seama. Un partid puternic se bazează pe fiecare membru al său, are curaj să aducă profesionişti. Un partid puternic înseamnă un partid care să numească doar din propriile rânduri oameni în funcţii. Să nu aducem de pe stradă şi apoi să ne lase a doua zi". A subliniat și principiul "celor trei D": "discuţii, decizii, disciplină" care va ajuta, spune președintele PDL, ca deciziile luate în partid să fie respectate de toată lumea şi să nu mai vină nimeni apoi să vorbească împotriva partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel