Blaga a băut doar cafea și apă, în apartamentul lui Raețchi

Co-președinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga au fost prezenți, joi, în "Apartamentului lui Raetchi", sediul de campanie al candidatului liberal la Primăria Sectorului 5, Ovidiu Raetchi. Dacă Alina Gorghiu s-a alăturat presei și a mâncat clătite și gogoși, Vasile Blaga a băut doar cafea și apă și a fost mai discret în declarații.
Aceștia au vorbit despre problemele Sectorului 5, prioritățile pentru reabilitarea lui, despre o eventuală candidatură a lui Marian Vanghelie la primăria acestui sector.

"Am vorbit despre cele trei priorități esențiale pentru Sectorul 5, care stau la baza planului meu de guvernare locală. În primul rând, proiectul pentru care mă lupt și în calitate de deputat și o voi face și în calitate de primar este Marea Grădină Centrală, care ar presupune împădurirea spațiului din jurul Parlamentului, prin deschiderea lui către cetățeni. Apoi, o problemă urgentă pentru sector este anveloparea blocurilor, problemă pe care am întâlnit-o în aproape fiecare sector în care am stat de vorba cu oamenii. Nu în ultimul rând, cetățenii acestui sector au nevoie de Magistrala 7 de metrou, despre care nu se mai aude nimic. Sigur, provocările următorilor ani includ, în mod firesc, eliminarea ghetourilor din sector, implementarea unui plan de eficientizare a traficului, implementarea unui program de atragere a fondurilor europene", a declarat Ovidiu Raețchi pentru DCnews.ro.

Îi arunc mănușa lui Vanghelie


Întrebați dacă o eventuală candidatură a lui Marian Vanghelie ar însemna înfrângerea lui Raetchi în alegeri, liberalii au declarat că își doresc ca acesta să candideze.
"Eu nu am niciun fel de emoție vizavi de intrarea lui Marian Vanghelie în această campanie electorală, ba chiar cred că orice fel de competiție suplimentară pe partea stângă este sănătoasă. Marian Vanghelie nu a fost niciodată dreapta în sectorul 5, nu a fost niciodată un adversar la modul foarte serios pentru PNL, chiar dacă a câștigat. Cred că de fiecare dată PNL poate nu a avut cea mai bună și activă prezentă în acest sector, nu vorbesc de ultimii ani, când am accelerat și am reformat organizația PNL sector 5. (...) Îi arunc mănușa lui Marian Vanghelie să nu se gândească la Capitală, să se gândească la sectorul 5, dacă mai crede că are ceva de demonstrat în politică romanească", a declarat Alina Gorghiu în timpul conferinței de presă.


În ceea ce privește principalele probleme din Sectorul 5, co-președintele PNL Vasile Blaga a precizat că aproape toate blocurile din sector sunt neanvelopate și a dat vina pe fosta administrație social-democrată pentru acest lucru. "In 2009, cei de la Sectorul 5 nu au vrut să participe la anveloparea blocurilor. S-au ocupat doar de asociațiile de locatari", a spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel