Blaga: Dâncu avea o funcţie importantă în Guvernul Năstase; sperăm că se îndreaptă

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a reamintit luni că Vasile Dâncu, propus viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a deţinut o funcţie importantă în Guvernul condus de Adrian Năstase, liberalul exprimându-şi speranţa că acesta se va 'îndrepta'.

"În perioada 2001 - 2004, domnul Dâncu avea o funcţie importantă în Guvernul Năstase, se ocupa de capitolul informarea cetăţenilor şi aşa mai departe. Şi ne-a comunicat (Theodor Stolojan, copreşedinte al Alianţei D.A. - n.r.) un moment în care cei doi copreşedinţi ai alianţei de atunci au fost invitaţi la TVR şi Stelian Tănase care îi invitase a zburat după câteva zile. S-au întâmplat lucrurile acestea, colegii noştri o să spună lucrurile acestea. Noi sperăm, ca toată lumea, îi dăm credit, se îndreaptă. Sperăm că toate declaraţiile sunt valabile. De aceea îl şi sprijinim pe domnul Cioloş", a declarat Blaga, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, întrebat cum comentează declaraţiile europarlamentarului Theodor Stolojan care a criticat în cadrul şedinţei nominalizarea lui Dâncu, potrivit Agerpres.

Premierul desemnat Dacian Cioloș și-a anunțat duminică, la Parlament, guvernul pe care îl propune. Vasile Dâncu, fost membru PSD, a fost propus pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării și Administrației.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel