BLACK FRIDAY la bănci

BLACK FRIDAY 2013. BLACK FRYDAY la produsele electrocasnice, alimentare, cosmetice, haine, dar nu doar atât! 

După ce românii s-au grăbit să cumpere toate produsele care ofereau reduceri la mărfurile mult râvnite, a venit momentul să ne îndreptăm atenția spre un lucru care s-a ieftenit cu adevărat – leul, după cum bine spune economistul Bogdan Glăvan.

Într-un scurt comentariu pe blogul său, Bogdan Glăvan apelează la una din glumele care a circulat în aceste zile pe social media cu ocazia Black Friday, lansată de cei de la Times New Roman:

Banca Naţională participă, şi ea, la promoţiile de "Black Friday", sărbătoare importată de la americani, cu o ofertă incredibilă. Guvernatorul BNR a anunţat în această dimineaţă importate reduceri la bancnote şi monede. 

"Cea mai importantă reducere va fi la bancnota de 100 de lei care va valora doar 70 de lei sau chiar mai puţin, în funcţie de retaileri. Bancnota de 50 de lei va valora doar 40 de lei iar monedele nu vor mai valora nimic. Poate dacă le duceţi la retopit să mai luaţi ceva bani, de la fier vechi", a explicat Isărescu. 

Promoţia se va extinde şi asupra dobânzilor bancare. Astfel, cei care au un depozit în lei sau euro vor primi cu până la 65% mai puţini bani din dobândă pe toată durata zilei de vineri. "Ca să nu se simtă supăraţi am decis să creştem, totuşi, ceva, şi anume comisioane bancare, care vor fi aproape duble", a promis Mugur Isărescu.

"Cum a fost posibila aceasta iefinire? Prin creșterea producției de lei și, implicit, ieftinirea acestuia de aproape 4.000 de ori din 1990 încoace", spune Glăvan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel