Urmărește emisiunea live


BLACK FRIDAY a blocat circulația în București. Situație revoltătoare pentru șoferi

Trafic infernal în București în una dintre cele mai importante zile din an! Vineri, 21 noiembrie, de Black Friday, oamenii care au ales să ajungă la mall-uri cu mașina personală - au blocat traficul din Capitală.

VEZI ȘI: Mesaje HALUCINANTE pe buletinele de vot care au fost anulate. Ce s-a descoperit

În plus, circulaţia pe mai multe artere principale din București este serios îngreunată și ca urmare ploii căzute în ultimele ore.

Polițiștii nu se află în trafic

La momentul transmiterii acestei știri, nici Poliția Locală și nici Poliția Rutieră nu se află în zonele aglomerate pentru a ajuta la fluidizarea traficului cu atât mai mult cu cât se știa că reducerile de Black Friday scot oamenii din case.

După cum era de aşteptat, românii au mers în mai toate magazinele mari din București care ofereau reduceri la diferite produse. Foarte mulţi şi-au luat concediu, doar pentru a putea analiza cu înţelepciune ofertele şi a lua cea mai bună decizie. Flanco, Altex, Domo, MediaGalaxy, dar şi hypermarketurile Auchan, Carrefour, Cora, s-au pregătit cu oferte de Black Friday, astfel că freamătul de dimineaţă nu a fost o surpriză pentru nimeni.

Lucruri recomandate

În zonele aglomerate, șoferii sunt sfătuiți să circule cu o viteză care să nu depaşeasca 30 km/oră și să se asigure temeinic atunci când schimbă direcţia de mers. În plus, este necesară păstrarea distanţei suficient de mare între autovehicule pentru a putea opri oricând în siguranţă.

În ceea ce privește pieteonii, aceștia trebuie să circule pe trotuar şi să traverseze prin locurile special amenajate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel