BLACK FRIDAY 2019. Feriți-vă de țepe! Soluție pentru a vă feri de hackeri

BLACK FRIDAY 2019
BLACK FRIDAY 2019

În noiembrie puteți profita de reducerile de Black Friday 2019! Dar trebuie să fiți atenți pentru a nu cădea pradă capcanelor online!

O soluție de securitate actualizată și eficientă este necesară pe toate dispozitivele pe care le folosiți pentru a face cumpărături online. Nu cumpărați nimic online de pe site-uri care par periculoase sau care seamănă cu o versiune incompletă a site-ului unei mărci cunoscute.

Nu dați click pe link-uri necunoscute din e-mail-uri sau mesaje din social media, chiar dacă par să vină de la persoane pe care le cunoașteți, dacă nu așteptați acel mesaj.

Dacă sunteți comercianți:

Folosiți un serviciu cunoscut de plată și mențineți actualizat soft-ul site-ului și al platformei de plată. Fiecare actualizare poate conține patch-uri importante, care vor face sistemul mai puțin vulnerabil în fața infractorilor cibernetici.

Fiți atenți la informațiile personale care trebuie introduse de clienți pentru a cumpăra. Folosiți o soluție de prevenire a fraudelor pe care să o puteți adapta la profilul companiei și al clienților.

Gândiți-vă cât de mulți bani vreți să păstrați într-un cont de tranzacții de plată la un moment dat. Cu cât mai mulți, cu atât mai mare este valoarea contului pentru hackeri.


Restricționați numărul de tranzacții care pot fi încercate și folosiți mereu autentificarea dublă (Verified by Visa, MasterCard Secure Code etc.).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel