Urmărește emisiunea live


Black Friday 2019, Fashion Days, vânzare uriașă în primele ore de REDUCERI

Fashion Days a avut peste 34.000 de comenzi în valoare de 15,8 milioane de lei în primele 3 ore ale campaniei de reduceri de Black Friday. 

"Preconizăm să avem vânzări de peste 44 de milioane de lei până la sfârştul zilei", a declarat Robert Berza, General Manager al Fashion Days, potrivit Mediafax.

Compania a vândut în primele 3 ore ale campaniei aproximativ 70.000 de produse. În total, valoarea comenzilor se apropie de 16 milioane de lei, cu 20% peste estimări.

"Valoarea medie a unui comenzi plasate este 465 de lei, iar valoarea medie a unui produs este de 225 de lei. Comenzile totale la finalul zilei, ne aşteptăm să însumeze 44 de milioane de lei, de asemenea preconizăm că vom vinde peste 170.000 de produse până diseară. Ne asumăm în continuare ca cele 120.000 de produse vor fi predate curierilor până vineri dimineaţă", a mai explicat Robert Berza.

Cel mai scump produs vândut 

Cel mai scump produs vândut a fost o haină de lână Marella la preţul de 2.389,99 lei, iar cea mai mare comandă a fost din Bucureşti, cu o valoarea de 11.392 de lei, conţinând 29 de produse. Comanda cu cele mai multe produse a avut însă 50 de produse.

Compania aproximativ 85 de puncte de ridicare în Bucureşti şi Ilfov şi 236 în 13 oraşe din toată ţara. Produsele care au fost livrate în această dimineaţă în Easybox vor putea fi ridicate de clienţi în cursul zile de azi. Cele mai multe comenzi au venit din București, Ilfov, Constanța, Cluj şi Timiș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel