Black Friday 2019. Așa prinzi cele mai tari reduceri!

Black Friday 2019 bate la ușă. Ce trebuie să faceți pentru a prinde cele mai bune reduceri aflați în rândurile de mai jos.

Platformele online ale magazinelor mari vor fi din nou luate cu asalt, astfel ca este nevoie de foarte mult noroc, pentru a putea prinde produse cu discounturi substantiale. Timpii in care anumite produse se vor epuiza vor fi extrem de scurti, dar chiar si asa, norocul nu este responsabil de tot.


Specialistii de la blackfriday.onlines.ro vin cu o serie de recomandari, pe care orice client ar trebui sa le aiba in vedere in ziua de Black Friday 2019


1. Stabiliti-va din timp bugetul. Desi veti avea posibilitatea de a economisi sume importante de bani, nu este recomandat sa consumati mai mult decat va puteti permite. Bugetul alocat pentru Black Friday Romania trebuie creionat cu cateva zile inainte si nu trebuie depasit, pentru a nu ajunge in situatii neplacute. Chiar daca exista optiunea returnarii produselor, nu este extrem de placut nici pentru cumparator, dar nici pentru cel care vinde, sa se ajunga in aceasta situatie. In plus, in urma unui retur, banii vor fi returnati abia dupa cateva zile, poate chiar saptamani.


2. Introduceti datele de facturare in conturile dumneavoastra. Pentru a nu pierde timpul cu completarea datelor de facturare sau a adresei de expediere a coletului, completati aceste date dinainte. Desi acest lucru nu dureaza de regula mai mult de un minut, acel minut poate sa fie crucial in vinerea neagra. Experientele din trecut au dovedit faptul ca un singur minut este de ajuns pentru epuizarea stocului unui produs.


3. Mai multe conturi, optiuni multiple in ziua de Black Friday. Nu este vorba de conturi multiple pe un singur site, ci de conturi create pe mai multe magazine participante la Black Friday. In acest fel se pot realiza comparatii in timp real intre preturile acelorasi produse, pentru a nu va afla in situatia in care achizitionati un produs la un pret mai mare decat cel cu care acelasi produs se vinde intr-un alt magazin.


4. Ramaneti autentificat in cont. Tot pentru a nu pierde din timp, este indicat sa fiti logat in contul de utilizator de pe toate dispozitivele pe care le detineti, pe toate site-urile de pe care doriti sa faceti cumparaturi. Introducerea datelor de autentificare va poate face sa pierdeti secunde importante, in care produsele pe care le doriti sa dispara de pe stoc.


5. Folositi conexiuni de internet rapide. In vinerea neagra, anumite magazine online participante vor intampina probleme, din prisma numarului foarte mare de persoane ce se vor gasi in mod simultan pe site-urile lor. Este de asteptat ca incarcarea paginilor sa se faca mai greu, astfel ca o conexiune lenta nu va fi deloc de folos. De asemenea, puteti incerca sa va conectati simultan, de pe multiple dispozitive, prin diverse conexiuni (Wi-Fi sau conexiune mobila).


Adaugati produse in lista de favorite. Desi este greu de crezut ca cineva va putea anticipa care vor fi produsele cu cele mai mari discount-uri de Black Friday Romania puteti adauga in lista de favorite orice produs, pentru a avea un acces rapid la acestea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel