BLACK FRIDAY 2018. Secrete pentru a prinde reduceri uriașe

Black Friday 2018
Black Friday 2018

BLACK FRIDAY 2018 este momentul în care trebuie să fiți cu ochii în patru atât pentru reduceri, cât și pentru a evita capcanele de la rafturi. Așadar, până pe 16 noiembrie când va fi BLACK FRIDAY 2018, înarmați-vă cu răbdare. În rândurile de mai jos, veți găsi câteva "secrete" de BLACK FRIDAY 2018.

1. Făceți-vă cumpărăturile folosind cardurile de discount cadou.

2. Înainte cu două-trei săptămâni de BLACK FRIDAY 2018 abonați-vă la newsletter pentru a afla cele mai importante reduceri la produsele care vă interesează.

3. Prioritizați lista de cumpărături.

4. Faceți un plan de rezervă! Este posibil ca produsul pe care îl doriți să fie cumpărat mai repede de altcineva decât de dumneavoastră, motiv pentru care este bine să aveți un produs de 'rezervă' în lista dorințelor.

5. Petreceți BLACK FRIDAY 2018 alături de un prieten! Nu doar că este mult mai distractiv, dar va fi și foarte util pentru că puteți găsi mai ușor produsele pe care le doriți.

6. Când găsiți un produs care vă place, în magazin, dați și un search pe Google. Este posibil ca în altă parte să-l găsiți la un preț mult mai mic!

7. Lăsați copiii acasă! De BLACK FRIDAY 2018, pentru a putea profita de reduceri și a nu cădea în capcanele prețurilor, este bine să fiți atent doar la rafturi, nu și la copii! Așa că, lăsați-i acasă, pentru câteva ore cu o persoană dragă.

8. Faceți un plan "de călătorie" prin magazine, adică stabiliți de acasă care va fi primul magazin în care veți intra.

9. Începeți încă de miercuri să colindați magazinele. Nu lăsați totul pentru ziua de 17 noiembrie pentru că, după cum bine știți, multe fură startul.

10. Stabiți de unde vreți să cumpărați X produs, de exemplu, de la eMAG - un uscător de păr, de la Altex - un robot de bucătărie, de la Cărturești - o carte etc.

11. Urmăriți site-urile magazinelor online chiar de la ora 0:00. În noaptea de joi spre vineri, adică 16 - 17 noiembrie, va fi momentul când ofertele vor exploda. Dacă nu vă grăbiți, la ora 08:00, de exemplu, va fi prea târziu pentru un produs mult râvnit și de alții, nu doar de dumneavoastră.

11. Atenție la faptul că unele magazine, pentru a-și ține cumpărăturii în priză toată ziua - vor veni cu oferte de neratat abia spre seară. Așadar, nu aveți altceva de făcut decât să urmăriți anunțurile lor.

12. Lăsați cardurile acasă! Plecați cu un buget bine stabilit pentru a nu cumpăra mai mult decât trebuie. Dacă veți avea cardul în buzunar, veți fi tentat să profitați de toate ofertele care vă ies în cale.

13. Nu toate reducerile de BLACK FRIDAY 2018 sunt adevărate afaceri! Aveți grijă și dacă aveți dubii întrebați un prieten care se pricepe la un anumit produs sau dați un search pe Google.

14. Interesați-vă de politica de returnare a produselor.

În secțiunea comentarii de la acest articol, puteți veni și dumneavoastră cu sfaturi utile pentru BLACK FRIDAY 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel