BLACK FRIDAY 2018. Recomandări pentru a nu lua țeapă

Scutaru Cristina / 10 sep 2018 / 10:18 Salveaza PDF Comentarii
Black Friday 2018
Descriere foto: Black Friday 2018

BLACK FRIDAY 2018. Nu foarte multe săptămâni ne mai despart de Black Friday 2018, unul dintre cele mai așteptate evenimente din România în domeniul reducerilor.

BLACK FRIDAY 2018. Există câteva lucruri pe care trebuie să le faceți pentru a nu cădea în capcane. Iată câteva sfaturi foarte simple de care trebuie să țineți cont!

BLACK FRIDAY 2018.În primul rând, faceți, din timp, o listă cu produsele pe care vreți să le cumpărați de BLACK FRIDAY 2018. Gândiți-vă că vor urma și cumpărăturile pentru cadourile de Crăciun, așa că puteți să le procurați de acum la un preț mai accesibil.

BLACK FRIDAY 2018. Stabiliți ce buget puneți la bătaie și încercați să nu-l depășiți. Cu siguranță, multe oferte vă vor face cu ochiul, dar acest lucru nu înseamnă că absolut toate merită banii.

BLACK FRIDAY 2018. Puneți ochii din vreme pe produsele pe care le doriți. Astfel veți putea vedea dacă este cu adevărat o reducere sau, pur și simplu, o țeapă.

BLACK FRIDAY 2018. Dacă ați găsit o super ofertă, nu mai stați pe gânduri! Mai ales în cazul magazinelor online, sunt alte mii de persoane care vor să cumpere respectivul produs. De aceea trebuie să vă mișcați foarte repede, dar nu înainte de a vă asigura că reducerea chiar contează.

BLACK FRIDAY 2018. În altă ordine de idei, este mult mai simplu să faceți cumpărături din fotoliul dumneavoastră de acasă, în liniște, decât să bântuiți prin magazine alături de alte zeci de persoane. Decât să stați la coadă mai bine vă uitați pe Internet și vă consumați timpul în a căuta cele mai bune oferte. Anul trecut, de exemplu, eMAG îi sfătuia pe clienți să descarce aplicația oficială pe smartphone, să creeze un cont și să comande produsele dorite.


Te-ar putea interesa

Concurs Referendum


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27