EXCLUSIV  Black Friday 2018, probleme. Marius Pîrvu: Marfa nu ajunge la consumator

Black Friday 2018. Marius Pîrvu, preşedintele ANPC, a acordat un interviu DC News şi DC Business în care a vorbit despre fenomenul Black Friday care începe în România peste numai câteva ore. 

Black Friday 2018. Marius Pîrvu, preşedintele ANPC, a acordat un interviu DC News şi DC Business în cadrul căruia a vorbit, cu câteva ore de startul Black Friday 2018, printre altele, şi despre problemele care apar de la plasarea comenzii, de la achiziţia efectivă şi până când produsul ajunge acasă la client. Marius Pîrvu a povestit, totodată, şi despre cum se pregăteşte ANPC despre acest moment când numărul reclamaţiilor creşte exponenţial.

"Oamenii solicită informaţii dar depun şi reclamaţii. Comisariatele sunt pregătite, avem o pregătire mai specială decât în mod normal. Sunt într-un număr semnificativ, dar nu într-un număr atât de mare încât să ne creeze o spaimă. […] În ceea ce priveşte livrarea, precizez că termenul de livrare este de 30 de zile şi poate fi prelungit la solicitarea celui care a livrat, în acord cu cel care cumpără şi numai dacă nu se ajunge la un acord se poate rezilia contractul.

Dar în principal este o solicitare deosebită pentru firmele de  curierat în acea perioadă, aceasta fiind zona în care sunt destul de multe probleme. De multe ori vânzătorii livrează cum trebuie, la termenul corespunzător, însă marfa nu ajunge la consumator", a explicat Marius Pîrvu.

Urmăreşte, aici, declaraţiile lui Marius Pîrvu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel