BLACK FRIDAY 2018 PC Garage, reducerile anului

BLACK FRIDAY 2018 PC Garage. PC Garage va da startul reducerilor vineri, 22 noiembrie, la ora 0:00, de Black Friday 2018.

BLACK FRIDAY 2018 PC Garage. PC Garage, singurul magazin online dedicat 100% pasionaţilor de gaming şi hardware, te aşteaptă şi anul acesta cu o nouă campanie de Black Friday. În catalogul PC Garage veți găsi reduceri mari pentru produse distincte, din categoriile de componente și gaming, telefoane, televizoare şi gadget-uri.

BLACK FRIDAY 2018 PC Garage. Cele mai numeroase reduceri vor fi la produsele din categoria Gaming și Componente, unde veţi avea ocazia să cumpăraţi echipamente cu reduceri impresionante. Nu sunt uitaţi ediţia aceasta nici cei ce caută laptopuri performante sau sisteme de gaming marca PC Garage. Dacă eşti în căutarea unui smartphone de ultimă generaţie sau a unui televizor inteligent, atunci trebuie să ştii că reducerile la aceste două categorii pot ajunge la procente considerabile.

BLACK FRIDAY 2018 PC Garage. Veți avea reduceri de până la 60% la periferice gaming, reduceri de până la 51% la aparatele de fotografiat, reduceri de până la 33% la smartphone-uri, iar surprizele nu se opresc aici!

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel