Black Friday 2018. Online sau offline - cum trebuie să cumperi

Black Friday 2018 se apropie. Isteria reducerilor semnificative va produce, ca în anii precedenți, vânzări record și încasări colosale. Fie că optezi pentru cumpărăturile online sau preferi să mergi personal într-un magazin, în ambele cazuri ai parte de comoditate și confort.

Black Friday 2018. Totuși, care variantă este mai sigură?

Black Friday 2018. În cazul magazinelor clasice, ai posibilitatea să inspectezi terenul cu o lună înainte, adică să acorzi atenție la fluctuațiile prețurilor, astfel încât, de Black Friday, să știi ce cumperi.

Black Friday 2018. De asemenea, odată intrat într-un magazin, poți proba cămașa preferata, te poți interesa de telefonul care îți place sau te poți decide pe loc ce pereche de pantofi ți se potrivește. Detalii care sunt mult mai greu de înfăptuit în cazul magazinelor online.

Black Friday 2018. În cazul online-ului, operațiunea de cumpărare este mult mai rapidă, eventual chiar din propria locuință. La fel și cea de căutare a produselor dorite. Poți deschide mai multe ferestre cu site-uri preferate, de unde să alegi produsele cele mai avantajoase pentru tine ca preț.

Black Friday 2018. Totodată, mediul online te scutește de pierderea timpului, și așa prețios. Un pas important este să te autentifici pe dispozitivele tale în magazine de unde vei face achizițiile. Astfel, cookie-urile vor fi setate în browser și vei putea începe cumpărăturile imediat după afișarea reducerilor, fără a fi nevoie să introduci numele de utilizator și parola.

Black Friday 2018. Transportul gratuit poate exista atât la cumpărăturile online, cât și la cele offline. Magazinele din mediul virtual pot oferi gratuitate a transportului, dacă valoarea comenzii depășește o anumită sumă. Verifică din timp care sunt limitele la magazinele preferate, notează-le și încearcă să cumperi mai multe lucruri de pe lista ta din acealasi magazin.

Black Friday 2018. Pentru magazinelor offline, transportul poate fi gratuit dacă magazinul este amplasat în apropierea casei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel