Black Friday 2018. Motivele pentru care se stă la coadă

BLACK FRIDAY 2018. Agitație multă. Călcat în picioare. Super oferte. Mega reduceri. Pe scurt, Black Friday!

BLACK FRIDAY 2018. Vinerea neagră a devenit o zi a reducerilor masive, magazinele lansează oferte ultra reduse, producând tot mai multă isterie.

BLACK FRIDAY 2018. Retailerii au început să deschidă mai devreme magazinele, iar mulțimile care așteptă afară se îmbrâncesc și mai mult care să ajungă primii la produsele mult visate.

BLACK FRIDAY 2018. Deși majoritatea tranzacțiilor pot fi comandate online, an de an, multă lume preferă să stea la cozi interminabile, ore întregi, existând și cazuri în care nu cumperi nimic, fie că nu îți place ce găsești, fie că nu mai e nimic pe stoc.

BLACK FRIDAY 2018. Potrivit unui sondaj efectuat de americani, 23% dintre cumpărători au mers la cumpărături într-un magazin, în 2017, de Black Friday. Cei mai tineri consumatori, care se presupune că sunt mai confortabili cu cumpărăturile online, sunt predispuși să participe la Black Friday 2018. 42% dintre participanții la sondaj, cu vârste cuprinse între 18 și 22 ani, au declarat că intenționează să cumpere din magazine.

Deci, ce se întâmplă? De ce nu stau acasă și nu cumpără online, fără stres?

BLACK FRIDAY 2018. "Ei vor să experimenteze entuziasmul evenimentului", a declarat Lindsay Sakraida, directorul de marketing de la DealNews.com.

BLACK FRIDAY 2018. Cu alte cuvinte, mulți oameni văd Black Friday drept echivalentul comercial al Super Bowl: Așteaptă cu nerăbdare acest eveniment nu neapărat pentru sesiunea de shopping în sine, ci datorită dorinței de a fi o parte a acțiunii și de a evalua modul în care se desfășoară Black Friday.

BLACK FRIDAY 2018. Black Friday este pur și simplu o tradiție înrădăcinată pentru familii și prieteni. De regulă, oamenii tocmai ce au petrecut multe ore la muncă sau la școală, iar o excursie la mall este binevenită.

BLACK FRIDAY 2018. S-ar putea să te uiți la mulțimile agitate și să te întrebi de ce sunt atât de disperate. Ei bine, cumpărătorii sunt încântați de Black Friday. Este o activitate de grup.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel