Urmărește emisiunea live


Black Friday 2018. Listă magazine participante în România

Black Friday 2018. Black Friday 2018 este un eveniment pe care este păcat să-l ratezi. Magazinele online pregătesc oferte excelente cu reduceri semnificative la produse din toate categoriile posibile, cele mai căutate fiind produsele electronice IT&C și fashion (haine, încălțăminte, produse de îngrijire personală).

Ce magazine vor participa la Black Friday 2018, în România?

Haine și accesorii vestimentare

BLACK FRIDAY 2018. Fashion-ul este industria cu cele mai mari reduceri de Black Friday. Black Friday 2018 este ocazia perfectă pentru o reînnoire a garderobei sau pentru achiziționarea eventualelor cadouri pentru Crăciun.

BLACK FRIDAY 2018. Printre magazinele din România participante la Black Friday 2018 se află Fashion days, answear, elefant.ro, starshiners, bibloo, boutique mall, la femme.

Încălțăminte

BLACK FRIDAY 2018. Dacă ai nevoie de o pereche de cizme sau ghete noi de calitate, Black Friday 2018 îți dă posibilitatea de a îți cumpăra perechea de încălțăminte mult visată la un preț imbatabil.  

BLACK FRIDAY 2018. Exemple de magazine participante la Black Friday 2018 în România: kalapod, depurtat.ro, Deichmann, emag. 

Genți și poșete

BLACK FRIDAY 2018. Gențile sunt o altă categorie de accesorii fashion care îți poate scoate o sumă considerabilă de bani din portofel. Prin urmare, o idee bună este să urmărești promoțiile de Black Friday ale magazinelor fashiondays, brandcircus, emag, bibloo, answear, otter.

Componente PC, laptopuri, televizoare, gadgeturi și multimedia

BLACK FRIDAY 2018. Gadgeturile sunt cele care au ridicat fenomenul Black Friday în România, magazinele de IT&C fiind cele care au împrumutat acest concept de peste ocean și l-au pus în practică primele.

Magazine participante: emag, evomag, cel, germanos, ITGalaxy

Parfumuri

BLACK FRIDAY 2018. Parfumurile sunt una dintre categoriile de produse care înregistrează cele mai mari reduceri de Black Friday. Black Friday este o bună ocazie să achiziționezi acele produse de lux, pe care nu vrei să plătești prețul întreg din restul anului.

BLACK FRIDAY 2018. Magazine participante: elefant, emag, aoro, parfumeria.ro

Articole sportive

BLACK FRIDAY 2018. Îți place mișcarea în aer liber sau antrenamentele în sala de fitness? Ai nevoie de îmbrăcăminte și încălțăminte corespunzătoare, aparate de fitness, biciclete, trotinete sau patine pe care le vei găsi reduse și la Black Friday 2018.

BLACK FRIDAY 2018. Exemple de magazine participante: sport addict, originals, emag

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel