EXCLUSIV  Black Friday 2018. Cumpărături online, capcane. Pîrvu: Cum pot fi depistate

Cumparaturi online
Cumparaturi online

BLACK FRIDAY 2018. Marius Pîrvu, preşedintele ANPC, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a venit cu o serie de informaţii şi recomandări esenţiale pentru români, în prag de Black Friday 2018.

BLACK FRIDAY 2018. Marius Pîrvu a venit cu o serie de recomandări şi informaţii importante pentru cei care aleg să facă cumpărături online, plătind cu cardul. Acesta avertizează asupra capcanelor în care pot pica persoanele care nu verifică temeinic pe ce site intră şi cât de sigur este acesta.

BLACK FRIDAY 2018. "Înainte de a face cumpărături online trebuie să mergi la bancă şi asă verifici cât de cât modul în care poţi bloca o plată. Acesta este îndemnul meu pentru cei care fac cumpărături online. Românii folosesc din ce în ce mai mult această metodă de plată mai ales pentru că banca poate bloca plata la un moment dat.

Vizavi de plata cu cardul, le recomand cumpărătorilor să aibă grijă pe ce site-uri plătesc aceste produse. Pentru că există o serie de site-uri nesigure, iar aici lucrăm împreună cu alte autorităţi şi avem tot sprijinul de la MAI cât şi din alte zone pentru depistarea unor astfel de situaţii. […] De exemplu, se fac clone, copii ale site-urilor mari, tu crezi că eşti pe un site sigur şi, de fapt, te afli în altă parte. Sunt lucruri greu de depistat, dar cu ajutorul Ministerului de Interne, găsim soluţii", a explicat preşedintele ANPC.  

BLACK FRIDAY 2018. Urmăreşte, aici, recomandările făcute de către Marius Pîrvu: 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel