BLACK FRIDAY 2018. 95% reducere la stilouri și pixuri de lux

Black Friday 2018
Black Friday 2018

BLACK FRIDAY 2018. În periaoda 16 - 18 noiembrie vor fi reduceri de pixuri si stilouri de lux. 

BLACK FRIDAY 2018. PenHouse.ro organizează campania de Black Friday în intervalul 16 – 18 noiembrie. Peste 15.000 de instrumente de scris se vor afla la promoție. 

Oferta de Black Friday 2018 include stilouri de aur sau placate cu aur și pixuri garantate pe viață. 

PenHouse.ro, magazinul online al Consult Company, unic importator și distribuitor în România de instrumente de scris ale unora dintre cele mai renumite branduri la nivel global, precum Parker, Sheaffer și Cross, intră în campania de Black Friday 2018 cu reduceri de până la 95% la stilouri și pixuri premium și de lux.

BLACK FRIDAY 2018.  Compania va da startul reducerilor de Black Friday pe 16 noiembrie la miezul nopții și va oferi discounturi masive la peste 15.000 de produse, până duminică, 18 noiembrie. 

Astfel, timp de 3 zile, clienții vor putea comanda de pe site-ul PenHouse.ro produse reduse, în unele cazuri, chiar și cu peste 12.000 de lei, cum este cazul stiloului din aur Parker Duofold Esparto Solid Gold Limited Edition ce poate fi achiziționat în Black Friday cu 25% reducere, la prețul de 37.252 lei.

Stilouri placate cu aur, mai ieftine cu 65%

BLACK FRIDAY 2018.  Românii care vor să experimenteze cum e să scrie cu stilouri placate cu aur, precum cele utilizate de membrii Casei Regale Britanice, pot achiziționa stilourile Parker Premier Deluxe Gold Plated, cu doar 641 de lei, mai ieftine cu 65%, față de prețul întreg.

De asemenea, stilourile Premier Titanium Edition, de la Parker, pot fi achiziționate cu 821 de lei, prețul fiind redus cu 50%. Și stilourile Parker Premier Soft Brown pot fi cumpărate cu 50% reducere, la prețul de 762 lei.

În prezent, Parker este brandul premium cel mai bine poziționat și cu cea mai bună percepție în rândul românilor. Parker Pen Company, producătorul brandului, este furnizorul oficial de instrumente de scris al Coroanei Britanice.

Pixuri garantate pe viață la doar 80 lei – reducere 95%

BLACK FRIDAY 2018.  De reduceri de până la 95% beneficiază și unele dintre produsele Sheaffer, cum este cazul pixurilor Legacy Heritage (Chase Palladium), care pot fi cumpărate de Black Friday la prețul de doar 80 de lei, față de 1.459 lei, cât costă la preț întreg. Toate produsele Sheaffer sunt garantate pe viață – 99 de ani de la data cumpărării.

Și stilourile și pixurile produse de Cross, furnizorul oficial de instrumente de scris al Casei Albe, pot fi achiziționate la ofertă de Black Friday, reducerile ajungând aici până la 50%.

BLACK FRIDAY 2018.  Vizate de reducerile de Black Friday sunt și instrumente de scris mai ieftine, dar de o foarte bună calitate, cum este cazul unora dintre produsele de la Paper Mate și Tombow, ce beneficiază de reduceri de până la 80%.

BLACK FRIDAY 2018.  Toate comenzile cu valoare de peste 90 de lei făcute pe site-ul PenHouse.ro, în campania de reduceri de Black Friday 2018, beneficiază de livrare gratuită și vor fi procesate și expediate către cumpărători până la finalul zilei de luni, 19 noiembrie, în ordinea în care au fost plasate. Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 90 de lei, prețul transportului va fi de 20 de lei.

BLACK FRIDAY 2018.  Brandurile Parker, Sheaffer și Cross (furnizorul oficial de instrumente de scris al Casei Albe), care fac parte din aceeași categorie de instrumente de scris premium, sunt importate în România exclusiv de Consult Company. În portofoliul companiei se regăsesc și alte branduri dintre cele mai cunoscute la nivel mondial, precum: Rotring, Waterman, Sharpie, Scrikss, Tombow, Papermate și Aristo, pentru care Consult Company este unic importator pe piața din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel