BLACK FRIDAY 2017: Produse pe care NU trebuie să le cumperi în Vinerea Neagră

BLACK FRIDAY 2017. Multă lume se gândește ce să-și cumpere în cea mai așteptată zi pentru reduceri - BLACK FRIDAY 2017, adică Vinerea Neagră.

BLACK FRIDAY 2017. Oamenii dornici de scăderi ale prețurilor ar trebui să ignore cumpărarea mai multor produse de BLACK FRIDAY 2017. Despre ce este vorba, aflați în rândurile de mai jos:

BLACK FRIDAY 2017. 1. Mobilă, produse de mobilier

Magazinele de mobilier primesc, în general, marfă nouă în lunile iulie și august, când scad prețurile articolelor în showroom-urile lor. Acest lucru se aplică și la mobilierul pentru terasă și în aer liber - majoritatea magazinelor fac loc pentru noi obiecte în toamnă, ceea ce înseamnă că o canapea din piele va fi probabil la un preț bun abia în primăvară.

BLACK FRIDAY 2017. 2. Laptop

Specialiștii spun că cea mai bună perioadă pentru a cumpăra un laptop, la un preț redus, este din iulie până în septembrie.

BLACK FRIDAY 2017. 3. Decorațiuni de Crăciun, hârtie de ambalat

Cel mai bun moment pentru a cumpăra hârtie de ambalat, ornamente pentru brad și tot ce ține de această sărbătoare nu este BLACK FRIDAY 2017! Momentul prielnic este după Crăciun, atunci când magazinele vin cu reduceri și de 90% la articolele post-vacanță.

BLACK FRIDAY 2017. 4. Îmbrăcăminte de iarnă

Dacă vreți să cumpărați îmbrăcăminte de iarnă, nu vă grăbiți! Așteptați până în ianuarie 2018. După Crăciun, prețurile articolelor pentru sezonul rece scad dramatic, scrie Kcra.com.

[citeste si]

BLACK FRIDAY 2017. Nu uitați, anul acesta, în România, BLACK FRIDAY 2017 (VINEREA NEAGRĂ) va fi pe data de 17 noiembrie. Dacă data va fi decalată, aflați pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel