BLACK FRIDAY 2017. Pericole uriașe în VINEREA NEAGRĂ

BLACK FRIDAY 2017. Odată cu începerea reducerilor, adică în jurul date de 17 noiembrie când este startul BLACK FRIDAY 2017, se estimează o creștere a numărului atacurilor de phishing.

BLACK FRIDAY 2017. Anii trecuți au demonstrat că perioada BLACK FRIDAY 2017 sau, generic vorbind, perioada sărbătorilor de iarnă, a fost marcată de atacuri de phishing și a altor tipuri de atacuri, lucru care arată că nici acum nu vom fi protejați.

BLACK FRIDAY 2017. BLACK FRIDAY este un sezon cu activitate foarte mare nu doar pentru clienți, ci și pentru infractorii cibernetici. Retailerii au multe oferte atractive, iar oamenii vor să achiziționeze cât mai multe produse.

BLACK FRIDAY 2017. În timp ce retailerii se pregătesc pentru creșteri masive ale numărului de vizitatori,  deținătorii infrastructurii financiare – bănci și sisteme de plată – se pregătesc pentru creșteri majore privind numărul și valoarea tranzacțiilor, iar infractorii cibernetici își fac planuri de atac.

Ce înseamnă phishing

BLACK FRIDAY 2017. Phishing se referă la o tentativă frauduloasă de a vă fura datele de autentificare de pe diverse site-uri folosind pagini web asemănătoare cu cele originale pe care le autentificați de obicei. Astfel, trăiți cu impresia că ați intrat pe pagina web a bănci la care aveți cont, când, în realitate, ați trimis numele de utilizator și parola către un hacker.

BLACK FRIDAY 2017. Pentru a evita acțiunile de phishing în perioada când începe Black Friday 2017 trebuie să luați mai multe măsuri.

BLACK FRIDAY 2017.  Nu dați click pe diferite link-uri primite pe site-urilor de socializare sau pe e-mail. Pot fi link-uri care pot duce către pagini de phishing create pentru a strânge datele de identificare ale utilizatorilor.

BLACK FRIDAY 2017. Nu vă introduceți datele de card pe site-uri suspecte! Dacă aceste site-uri au oferte mult prea bune, s-ar putea să fie vorba despre o manevră a atacatorilor.

BLACK FRIDAY 2017. Asigurați-vă întotdeauna că pagina web respectivă este reală! Altfel, nu vă introduceți datele personale.

BLACK FRIDAY 2017. Instalați o soluție de securitate care să prevină frauda financiară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel