BLACK FRIDAY 2017. Pe ce produse să nu cheltui banii

Noiembrie aduce o lovitură de vânzări, odată cu Black Friday. USA Today prezintă categoriile din care ar trebui sau nu să cumpărați.  

BLACK FRIDAY 2017. Dintre toate produsele care vor fi puse în vânzare în luna noiembrie, cele electronice se află în centrul atenției - tablete, laptopuri, sisteme de jocuri, ceasuri inteligente, smartphone-uri și multe altele. Achiziţionarea acestora, de multe ori, echivalează cu economii destul de substanţiale. Atenţie, unii comercianți vor da startul ofertelor mai devreme, notează sursa citată.

BLACK FRIDAY 2017. Săriţi peste produsele de iarnă. Deoarece prima lună de iarnă să apropie, comercianții se pregătesc deja pentru anotimpul rece, eliberând devreme îmbrăcămintea de iarnă și echipamentul sportiv, de obicei la prețul maxim. Luați în considerare astfel de achiziţii după data de 25 decembrie.

[citeste si]

BLACK FRIDAY 2017. Căutați oferte pentru rochii de mireasă, nu veţi rămâne dezamăgiţi. Conform USA Today, în multe magazine se vând rochii albe în stiluri similare rochiilor de mireasă. Deşi rochia nu este etichetată ca atare, preţul va fi unul mai avantajos.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel