BLACK FRIDAY 2017. La ce trebuie să fii atent în VINEREA NEAGRĂ

Românii cumpără online din ce în ce mai mult produse şi profită de evenimente precum Black Friday. 

BLACK FRIDAY 2017. Black Friday atrage mulți cumpărători online, anul trecut având loc numeroase tranzacții. Însă trebuie să aveţi grijă în momentul achiziţionării produselor. 

BLACK FRIDAY 2017. Dacă preţul unui produs este surprinzător de scăzut, căutaţi informaţii despre comerciant. Sunt site-uri care vă permit să vă faceţi o imagine despre companii, potrivit saga.co.uk. De exemplu, este înregistrată la o adresă credibilă, de cât timp funcționează, tranzacţionează sub un alt nume, compania a avut un statut diferit. De asemenea, puteţi căuta în mediul online recenzii de la clienți.

BLACK FRIDAY 2017. Dacă cumpărați online, verificați întotdeauna că pagina de plată este sigură, pentru a vă proteja astfel plățile. Mai întâi, verificați dacă adresa web începe cu https: // și apoi căutați un simbol de lacăt în bara de adrese sau în fereastra browser-ului.

[citeste si]

BLACK FRIDAY 2017. Dacă tot nu sunteți sigur despre un comerciant sau despre serviciul pe care îl oferă, căutați în forumuri de cumpărături și de tranzacționare. Membrii vor împărtăși experiențele lor legate de timpul de livrare, serviciul pentru clienți și multe altele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel