BLACK FRIDAY 2017. Amazon. Produse pentru România

ora eMAG BLACK FRIDAY 2019
ora eMAG BLACK FRIDAY 2019

Ziua marilor reduceri de Black Friday 2017 este vineri, 24 noiembrie. Românii pot face cumpărături, în Vinerea Neagră, de pe Amazon, iar pentru multe produse, livrarea este gratuită în România.

Înainte de a cumpăra de pe Amazon, trebuie să fiți atent la câteva lucruri. În primul rând, verificați ca produsul dorit să fie valabil și pentru livrarea în România. De asemenea, vedeți dacă produsul dorit nu se vinde și în magazinele românești pentru a putea face o comparație între prețuri. Astfel, veți evita "țepele".

Nu uitați că principala problemă la comenzile de pe Amazon este termenul de livrare. Plata se face doar online și nu există posibilitatea de a achita la livrare, ca în România. Există și posibilitatea de returnare a produsului, însă prețul transportului va fi suportat de client.

Atunci când cumperi mai multe produse, este bine ca acestea să fie vândute de același magazin de pe Amazon, din cauza taxelor de transport. Altfel, vei plăti transportul pentru fiecare produs în parte.

Dacă nu aveți cont bancar în euro, dolari sau lire sterline, atunci veți plăti un comision de aproximativ 2% din valoarea produsului, care reprezintă comisioanele băncii care face schimbul valutar.

Profitați de Black Friday 2017 în varianta 24 noiembrie pentru că vor fi reduceri de neratat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel