BLACK FRIDAY 2016. Sondaj evoMAG. Mașini reduse cu 25%

evoMAG a dat publicității un sondaj realizat pentru Black Friday. 

Potrivit sondajului, 80% dintre români intenţionează să cumpere produse aflate la promoţie de Black Friday. 26% dintre respondenţi spun că vor aloca anul acesta peste 1.000 de lei pentru achiziţia de produse în Black Friday. Ponderea celor care şi-au bugetat cumpărături de peste 1.000 de lei de Black Friday este şi mai mare în mediul urban- 28%.

”Observăm că românii încep să cumpere produse cu o valoare mai mare, pe fondul creşterii nivelului de trai şi a puterii de cumpărare. Iar de Black Friday nu vor face excepţie, cu atât mai mult cu cât, cu această ocazie, pot achiziţiona produsele pe care şi le doresc, la cele mai mici preţuri”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Aproape 35% dintre români vor aloca anul acesta de Black Friday cel mult 500 de lei, iar 20% intenţionează să cheltuiască între 500 şi 1.000 de lei.

[citeste si]

30% dintre bărbați vor să cumpere produse a căror valoare cumulată depăşeşte 1.000 de lei. 20% dintre femei sunt dispuse să cheltuiască peste 1.000 de lei de Black Friday. 45% dintre femei optează pentru cumpărături cu o valoare de sub 500 de lei.

Sondajul a fost realizat online în 14 și 15 octombrie, pe un eșantion de 2.446 de persoane. Surpriza pe care o aduce evoMAG este că va scoate la vânzare la ediţia din acest an a Black Friday şi autoturisme marca Ford, Skoda şi Seat, cu reduceri de până la 25%. Cei care vor dori să cumpere mașini de Black Friday trebuie să plătească taxa de rezervare de 4999 de lei și apoi vor fi contactați de un reprezentant evoMAG. 

În plus, cei care vor să-și cumpere produse de Black Friday o pot face și în rate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel