BLACK FRIDAY 2016. RCS&RDS, reduceri la serviciile de telefonie

BLACK FRIDAY 2016. RCS & RDS desfăşoară în perioada 11 – 21 noiembrie 2016, o nouă campanie promoţională destinată clienţilor noi care contractează servicii fixe şi mobile din portofoliul Digi.

BLACK FRIDAY 2016. Această promoţie le aduce clienţilor reduceri de până la 400 de lei la achiziţia oricărui smartphone din oferta Digi Mobil sau la alegere, discount de 50% din tariful lunar al abonamentului, pe o perioadă de 12 luni.

BLACK FRIDAY 2016. Orice client care alege pachetul Optim Nelimitat primeşte o reducere de 50 de lei, iar dacă îşi portează numărul de abonament în reţeaua Digi Mobil, se adaugă suma cadou promoţională pentru portare de 150 de lei. Utilizatorii care vin în reţeaua la Digi Mobil cu numărul de cartelă din altă reţea primesc 75 de lei.

BLACK FRIDAY 2016. Abonamentul Optim Nelimitat include minute nelimitate în reţeaua Digi (fix-mobil), dar şi în alte reţele naţionale şi internaţionale (fix-mobil) şi trafic lunar de date mobile de până la 10 GB în reţeaua 3G şi de până la 50 GB în reţeaua 4G.

BLACK FRIDAY 2016. Clienţii îşi pot suplimenta valoarea cadoului până la 400 de lei dacă optează şi pentru alte servicii din portofoliul Digi:

BLACK FRIDAY 2016. Sumele cadou pot fi folosite cumulat ca avans sau ca discount la plata integrală pentru achizitionarea oricărui smartphone din oferta Digi Mobil.

BLACK FRIDAY 2016. În cazul în care îşi doresc o reducere la plata abonamentului lunar, clienţii pot opta pentru o reducere de 50% din preţul acestuia, timp de 12 luni, dacă îşi portează numărul de abonament la Digi Mobil. Utilizatorii care îşi portează numărul de cartelă din altă reţea la Digi Mobil, beneficiază de 50% reducere la plata abonamentului, pe o perioadă de 6 luni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel