BLACK FRIDAY 2016. Începe Marea Grădinăreala pe Gardenpedia

De Black Friday,   Gardenpedia oferă reduceri la peste 250 de produse în perioada 18-25 noiembrie 2016.

Gardenpedia a selectionat cu atentie pentru o multitudine de produse cu care sa iti poti indeplini visele pentru gradina ta dar, nu a uitat nici de culturile de la camp pentru care ai nevoie sa te echipezi si aprovizionezi din timp.

Gardenpedia vine de Black Friday cu reduceri substantiale la unelte de zapada, aparate de pulverizare, furtun pentru gradina, coase, aspersoare, echipamente pentru amenajarea iazurilor, vase pentru hidrofoare, programatoare pentru irigatii, ghivece pentru plante. Pentru sezonul rece, ai  la dispozitie freze de zapada, lopeti si tot felul de alte accesorii iar pentru ca esti om gospodar si prevazator, o multime de echipamente pentru amenajarea iazurilor te asteapta sa iti decorezi gradina mult visata de cum se va topi zapada.

Gardenpedia te invită la o vizita si in sectiunea de aspersoare unde poți găsi o gama noua, Rain Bird unde, cu siguranta, vei considera utile si deosebit de avantajoase programatoarele pentru irigatii.  Gardenpedia iti rasplatește  fidelitate cu 3% reducere la orice plata online, cu cardul bancar

De asemenea, Gardenpedia iti ofera acumposibilitatea sa beneficiezi de transport gratuit, pentru orice comanda mai mare de 99 de lei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel